4 dl kermaa
2 pussia Werther`s Original kermakarkkeja
Laita kerma ja karkit kasariin. Sulata karkit miedolla lämmöllä kermaan, älä keitä! Anna jäähtyä hyvin ja vatkaa vaahdoksi.
maanantai, 18. helmikuu 2013
4 dl kermaa
2 pussia Werther`s Original kermakarkkeja
Laita kerma ja karkit kasariin. Sulata karkit miedolla lämmöllä kermaan, älä keitä! Anna jäähtyä hyvin ja vatkaa vaahdoksi.
Nelikymppinen viiden lapsen äiti Pohjanmaalta leipoo kaikenlaisia makeita leivonnaisia ja joskus suolaisiakin.
[email protected]
A
B
C
E
F
G
H
Hattulan pappilan apupapin papupata
I
J
K
Kiireen keskellä leivontaa ja kokkausta
L
Leipuri-Kondiittorin opintiellä
M
Makunautintoja Mimmin keittiöstä
Merjan leivonta ja askartelusivut
Mmmakiaa uusi
N
Nyytin herkkuja ja pikku-Myyn puuhia
O
P
R
S
T
V
W
Z
Zorron taivaallinen ruokablogi
Y
Ä
Ö
Kommentit