1608715.jpg

Juhlat ovat nyt siis onnellisesti ohi!  =))

Kaikki meni todella kivasti ja ilmakin oli aivan ihana. Tein neljä täytekakkua, kaikissa oli tyttären toiveesta täytteenä mansikkamoussea. Kaikissa täytekakuissa oli kahdeksan munan pohja. Kostutus vaniljamaidolla ja pursotukset Hylakermaa.

1608794.jpg

Ruusut laitoin jo edellisenä iltana kakun päälle, dippasin ruusun pohjat valkosuklaassa. Laattakoristeen laitoin vasta kun tultiin lakitusjuhlasta.

1608782.jpg

Ruususta lähikuvaa..

1592367.jpg

Tästä kakusta en muistanut valmiina ottaa kuvaa ollenkaan..  =/   Reunapursotukset olivat kuitenkin ihan samanlaiset, punaisia ruusuja ja lehtiä lisäsin muutaman reunalle.

1608848.jpg

Yksi kakuista oli kinuskipäällysteinen. Siihen oli tyttärellä toiveena keltaisia liljoja. Olisin halunnut lisätä lehtiä tähän mutta se kiellettiin..  ! Ripottelin kuvan ottamisen jälkeen pinnalle vielä hieman pieniä kullanvärisiä koristekuulia. Neljäs kakku oli ns. varakakku ja siihen varasin sen syötävän kakkukuvan B&P:sta. Suunnitelmassa oli laittaa kuva kakun päälle vasta jos kakkua tarvitaan, nämä kolme riittivätkin sitten ja kuva jäi käyttämättä.  =)