Minulta pyydettiin jo hyvän aikaa sitten, että tekisin postauksen tyllista. Hymy No tässäpä tämä ja toivon, että tästä on apua ihan vasta-alkajille. Lähinnä pyydettiin Tean kastekakussa käyttämistäni tyllista kuvaa.

 

Reunat on pursoteltu tällä lehtityllalla. Minulla ei nyt varsinaisesti ole mitään lempileivontakauppaa, joten laitan linkkejä useampaankin liikkeeseen.

Bake and Party

Confetti

UllanUnelma

Ainakin näistä liikkeistä löytyi tuo tylla. Hinnatkin näyttivät olevan kutakuinkin samanlaiset.

 

Minulla ei ole tähän sopivaa liitintä, joten olen sitten pursotellut ilman. Nauru Hieman haastavampaa on kuin liittimellä, ainakin, jos on sellaista tottunut käyttämään. Mutta onnistuu kuitenkin ihan hyvin ainakin parin harjoittelukerran jälkeen. Olen käyttänyt Brunon kertakäyttöpusseja, aivan loistavia! Ainut miinus tulee muovityllista, niitä kun on vuosien mittaan muutama ylimääräinen käyttämätön kertynyt..  Silmänisku Harmittaa heittää roskiin..

 

Kakun päälle "kiekurat" teen yleensä tällä 14 mm tähtityllalla. Tämä on mielestäni ns. perustylla, jonka hankkimalla saa jo melko paljon näyttävää pursotusta aikaiseksi.

 

Tässä kaikki omistamani isot tyllat ja liittimet. Takaa vasemmalta oikealle, lehti-, rosetti- ja koripunos. Keskellä tähti, edessä vasemmalla lehti(?) ja oikealla ruusutylla.

 

Lisäksi tämä Amerikan ostos, 29 pientä tyllaa rasiassa. Mukana tuli liitin ja kukkanaula. Eniten on tullut käytettyä yhden ja kahden millin pyöreitä tyllia, hyviä muunmuassa pipareiden koristelussa ja pikeerin pursottelussa.