Jatkoa edelliseen eli täytetään se pohja. =)
Leikkaa noin kaksisenttinen viilto kakun reunaan jotta kohdistus on helpompaa.
Leikkaa pohja kolmeen tai neljään osaan sahalaitaisella veitsellä.
Nosta pohjaosa alustalle ja kostuta se. Tässä vaniljasokerilla maustettua maitoa. Kostutukseen voi käyttää myös pullasutia. Muossekakkuihin kannattaa tehdä niin että vuoraa vuuan elmukelmulla ja täyttää kakun vuuan sisään.
Levitä kerros valitsemaasi täytettä, tässä omppuhilloa.
Vaahdota kerma, sokeri ja vaniljasokeri.
Lisää kermavaahtoa täytteen päälle haluamasi määrä.
Levitä kerma tasaiseksi kerrokseksi. Reunoille voi laittaa hieman vähemmän kuin keskelle, seuraavan kerroksen paino kuitenkin "levittää" sitä hieman. Nosta keskiosa päälle, kostuta ja täytä.
Ja lopuksi kansiosa ja kostutus.
Kommentit