Jatkoa edelliseen eli täytetään se pohja. =)

2000794.jpg

Leikkaa noin kaksisenttinen viilto kakun reunaan jotta kohdistus on helpompaa.

2000867.jpg

Leikkaa pohja kolmeen tai neljään osaan sahalaitaisella veitsellä.

2000872.jpg

Nosta pohjaosa alustalle ja kostuta se. Tässä vaniljasokerilla maustettua maitoa. Kostutukseen voi käyttää myös pullasutia. Muossekakkuihin kannattaa tehdä niin että vuoraa vuuan elmukelmulla ja täyttää kakun vuuan sisään.

2000878.jpg

Levitä kerros valitsemaasi täytettä, tässä omppuhilloa.

2000893.jpg

Vaahdota kerma, sokeri ja vaniljasokeri.

2000901.jpg

Lisää kermavaahtoa täytteen päälle haluamasi määrä.

2000909.jpg

Levitä kerma tasaiseksi kerrokseksi.  Reunoille voi laittaa hieman vähemmän kuin keskelle, seuraavan kerroksen paino kuitenkin "levittää" sitä hieman. Nosta keskiosa päälle, kostuta ja täytä.

2000913.jpg

Ja lopuksi kansiosa ja kostutus.