Päällinen marsipaania ja kerma on värjätty kaakaojauheella joka teki vaahdosta tosi jämäkän. "Rairuoho" tehty valkosipulipuristimella.
Tässä tuota shakkiruutua! =)
lauantai, 22. maaliskuu 2008
Päällinen marsipaania ja kerma on värjätty kaakaojauheella joka teki vaahdosta tosi jämäkän. "Rairuoho" tehty valkosipulipuristimella.
Tässä tuota shakkiruutua! =)
Nelikymppinen viiden lapsen äiti Pohjanmaalta leipoo kaikenlaisia makeita leivonnaisia ja joskus suolaisiakin.
[email protected]
A
B
C
E
F
G
H
Hattulan pappilan apupapin papupata
I
J
K
Kiireen keskellä leivontaa ja kokkausta
L
Leipuri-Kondiittorin opintiellä
M
Makunautintoja Mimmin keittiöstä
Merjan leivonta ja askartelusivut
Mmmakiaa uusi
N
Nyytin herkkuja ja pikku-Myyn puuhia
O
P
R
S
T
V
W
Z
Zorron taivaallinen ruokablogi
Y
Ä
Ö
Kommentit