Naapurin Piia-Mariekin kirjoitti tänä keväänä ylioppilaaksi ja toivoi tämäntapaista kakkua juhliinsa. =)
Koska minulla ei suklaamassaa ollut niin paljoa että sillä olisi koko kakun saanut päällystettyä, niin ehdotin ganachea reunoille.
8 munan kaakaopohja ja täytteeksi tein persikkamoussen.
Persikkamousse:
1 iso ja 1 pieni purkki persikanpuolikkaita
3 dl kermaa
1 purkki maitorahkaa
1 rasia tuorejuustoa
2 dl sokeria
3 tl vaniljasokeria
7 liivatelehteä
Noin puolet persikoista soseutin sauvasekoittimella ja loput kuutioin melko pieniksi palasiksi.
Ruusu ja kakun päällinen suklaamassaa, sen alle sipaisin ohuen kerroksen kermavaahtoa. Reunat ja päällikoukerot suklaaganachea.
Ganache:
800 g Pandan tummaa suklaata
4 dl kermaa
nokare voita
Sulata suklaa kermassa erittäin miedolla lämmöllä. Kerma ei saa missään tapauksessa päästä kiehumaan. Lisää nokare voita tuomaan kiiltoa ja jäähdytä hyvin. Vatkaa kuohkeaksi.
Kommentit