763169.jpg

Kamera sanoi sopimuksensa eilen irti!  :/

Vanhoja juttuja siis luvassa..

Tämän kakun tein keskimmäisen lapsen rippijuhliin kesäkuun alussa.

763172.jpg

6 munan pohja, väleissä Hellapoliisin mansikka- ja valkosuklaamousse. Päällä Hylakerma ja kinuskikuorrutus. Koristeena marsipaaniruusuja.

Mansikkamousse

2 dl  kermaa

2 dl  ranskankermaa (käytin mansikanmakuista kermaa)

200 g maustamatonta tuorejuustoa

11/2-2 dl sokeria

2 tl vanilliinisokeria

300 g mansikoita

6  liivatelehteä

Vatkaa kerma vaahdoksi. Soseuta marjat. Laita liivatteet likoamaan. Sekoita keskenään ranskankerma,tuorejuusto,sokerit ja marjat. Keitä pieni tilkka vettä ja liota siihen liivatteet.Lisää ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.Lopuksi sekoita kermavaahto varovasti seokseen.

Valkosuklaamousse

2  munaa

1/2 dl sokeria

2 1/2 Flora Vispiä

200 g valkosuklaata

5  liivatetta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa Flora Vispi vaahdoksi. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Yhdistä vaahdot ja sula suklaa. Liota liivatteita. Keitä pieni tilkka vettä ( n. 1/2 desiä) ja laita liivatteet sulamaan veteen. Lisää koko ajan sekoittaen mousseen.