Mehevä rahkapiirakka

Puolen litran pullataikina

Täyte;

1 rasia appelsiinimarmeladia (300g)

Rahkatäyte;

3 purkkia maitorahkaa

1 tlk kuohukermaa (käytin vispikermaa)

3 munaa

1 dl appelsiinimehua tai yhden tuoreen appelsiinin puristettu mehu

1 1/2 dl sokeria

1rkl vanilliinisokeria

Voiteluun;

muna

Kohota pullataikina ja jaa se niin, että vajaa puolet varaat piirakkaan ja lopusta leivot pikkupullia. Yhdistä rahkatäytteen aineet keskenään. Kauli kohonnut taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Anna kohota. Levitä kohonneelle levylle appelsiinimarmeladi. Levitä sen päälle rahkatäyte. Halutessasi voit tehdä myös ristikoita. Voitele reunat (ja ristikot) munalla ja ripottele reunoille (ja ristikolle) vielä hienoa sokeria. Paista uunin alaosassa 200 asteessa 30 minuuttia. Leivo lopusta taikinasta pikkupullia.743281.jpg