768876.jpg

16 paahtoleipää (8 vaaleaa ja 8 tummaa)

Kostutus;

lihalientä tai maitoa jossa on ripaus suolaa

Täyte;

500 g kuutioitua kinkkua

150 g suolakurkkua

250 g kevytmajoneesia

3  keitettyä kananmunaa

1 prk Creme Bonjour ruohosipulilla maustettua tuorejuustoa

Päälle;

majoneesia

kinkkuleikkelettä

tomaatin lohkoja

kurkkuviipaleita

viinirypäleitä

(juustoraastetta reunoille)

Paloittele suolakurkut ja keitetyt kananmunat. Lisää kinkkukuutiot,majoneesi ja tuorejuusto. Sekoita tahnaksi.

Leikkaa leipäviipaleista reunat. Laita 4 kostutettua tummaa leipäviipaletta tuorekelmulla suojatulle alustalle. Levitä leipien päälle kolmasosa täytteestä. Laita nyt vaalea leipäkerros ja täyte. Sitten taas tumma ja täyte. Lopuksi vaaleat leivät päälle. Nosta tuorekelmun reunat tiiviiksi "paketiksi" kakun ympärille ja laita maustumaan jääkaappiin yön ajaksi. Kuorruta majoneesilla. Reunoille voi laittaa juustoraastetta. Koristele leikkelekinkulla ja tomaatilla, kurkulla ja viinirypäleillä.