Tässä hyvä esimerkki siitä, kun mikään ei oikein onnistu!
Eli kunnollista sähläystä ganachen kanssa...
Ihan näin tumman suklaista en siitä halunnut, joten etsin netistä ohjeen jossa oli hieman vähemmän suklaata. Eli kaksi Fazerin sinistä suklaalevyä sulatettuna litraan kermaa. Vatkasinkin kerman sitten oikein kunnolla ryynimäiseksi.. eikä se tuntunut napakoituvan ollenkaan, vaan jäi tuollaiseksi lötköksi. Eipä sillä sitten kunnon pursotusjälkeä saanut aikaiseksi. Lisäksi pursotus alkoi vettymään toiselta reunalta...
Kakku syötiin eilen ihan kotona, joten sai kelvata, enkä uutta annosta alkanut enää vatkailemaan. Luonnossa ei ehkä ihan noin pahan näköinen ollut.
Pohjassa kahdeksan munaa ja täytteenä mansikkamousse.
Eihän sitä opi, jos ei harjoittele?!? Tuota ruusupursotusta pitää kyllä vielä testata uudemman kerran.
Kommentit