Huomenna kummipoikamme pääsee ripille! =)
Tässä ensimmäinen kakku juhliin. Annettiin aivan vapaat kädet ja aikani kun tingoin että MITÄHÄN tekisin ja annoin eri ehdotuksia niin päädyttiin mansikkakakkuun. Koskaan aikaisemmin en ole tainnut tehdä kiillekakkua joten sitäkin oli sitten kiva kokeilla. Pohja 8 munan ja väleissä mansikkamousse. Aika ajoin blogeissa käydään "kiivaitakin" keskusteluja eri kermamerkeistä, tässä se mitä melkein aina itse käytän..
Tosi tyytyväinen olen tähän mutta on makuasia.. Vaatii hieman pidemmän vatkausajan kuin tavallinen kerma mutta ei mene kyllä sitten "ryyneillekkään". Lisään melkein valmiiseen vaahtoon sokeria ja vanilliinisokeria. Litraan kermaa vajaa desi sokeria ja 3-4 tl vaniljaa. Silloin kuin teen muille kakkuja lisään valmiiseen vaahtoon puolisen purkkia rahkaa, pysyvät pursotukset varmasti kuosissa ja rahka antaa mielestäni kivan raikkaan maun.
Huomaa pitkä myyntiaika! =)
Laitoin ohuen kerroksen omatekoista mansikkahilloa alle ettei jäisistä mansikoista irtoava sulamisneste vetäytyisi kakun sisälle.
Sitten mansikat ja kiille pakkauksen ohjeen mukaan.
Innostuin taas tekemään suklaaperhosia, Kinuskikissalla oli kauniita malleja! =)
Kommentit