1989340.jpg

Meillä tuon toiseksi nuorimman suurinta herkkua ovat kaikki hyydytetyt kakut.. on jo hyvän aikaa pyydellyt että pliiiis äiti tekisitkö? No pakkohan se oli sitten luvata tehdä..  ;) vaikka sitten viime viikolla olleen nimipäivän kunniaksi!

Hyydytetty mangokakku

1/2 paketillista Digestive keksejä

n. 75 g voita tai margariinia

1 prk Flora Vispiä

1 prk maitorahkaa

1 1/2 dl sokeria

2 tl vaniljasokeria

3 kpl liivatelehteä

1 iso purkki säilykemangoa

1 1/2 dl sokeria

6 kpl liivatelehteä

Murustele keksit ja sekoita joukkoon sulatettu rasva. Laita seos tasaiseksi kerrokseksi vuuan pohjalle. Liota täytteeseen tulevia liivatteita kylmässä vedessä noin 10-15 minuuttia. Vatkaa Vispi ja sokerit vaahdoksi ja lisää rahka. Kiehauta pieni tilkka vettä ja sulata liivatteet siihen. Lisää ohuena nauhana koko ajan sekoittaen täytteen joukkoon. Kaada seos vuokaan ja nosta se jääkaappiin vähintään neljäksi tunniksi hyytymään.

Soseuta mangot ja säilykepurkin mehu sauvasekoittimella. Lisää sokeri. Liota liivatteet, keitä pieni tilkka vettä ja lisää liivatteet veteen. Sekoita mangososeeseen ja kaada varovasti täytekerroksen päälle. Anna hyytyä mielellään yön yli.