Sain parisen viikkoa sitten Kermaset.fi.:ltä sähköpostia, jossa tiedusteltiin, haluanko testata heidän tuotettaan.
Uusien tuotteiden testaaminen on todella mukavaa, joten vastasin sähköpostiin myöntävästi.
Tämännäköisestä tuotteesta oli siis kysymys. Kermaajan käyttö oli erittäin helppoa, käyttöönottopesun (käsin, ei saa laittaa tiskikoneeseen.) jälkeen pursotussuulake paikalleen, kerman kaato laitteeseen sekä kapselin paikalleen laitto.
YouTubessa on vielä vaihe vaiheelta seikkaperäinen ohjeistus, täällä.
Tykkäsin kyllä tuotteesta, tämän helpompaa ei voi kerman vaahdotus enää olla! Varsinkin mökkiolosuhteissa, ilman sähköä, aivan ehdoton. En kyllä lähtisi juhlakermakakkua tällä tekemään, senverran toisenlaista oli pursotus kuin tyllalla ja pussilla, mutta jälkiruokiin ja muihin sellaisiin todella kätevä.
Meillä tehtiin lasten kanssa tänään vohveleita, jotta saatiin sifonia testattua. ;)
Vohvelit n. 8 kpl
2 munaa
3 dl maitoa
1 dl vettä
1/2 tl suolaa
3 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
3 rkl (n. 25 g) sulatettua voita
Vatkaa munat vaahdoksi. Lisää maito, vesi, suola ja kuivat aineet. Viimeisenä lisää jäähtynyt voisula. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
Vohvelirauta saa olla melkein täydellä lämmöllä. Laita vohvelirautaan kerralla n. 1 dl taikinaa. Jos vohveli nousee liikaa, voit hieman painaa kahvoja vastakkain.
Meillä vohvelit syötiin puolijäisien eli kohmeisten marjojen ja kermavaahdon kanssa, huippuherkullista.
Kommentit