Pientä viivettä nyt näissä päivityksissä... nämä hyydytetyt kakut menivät jo jonkin aikaa sitten pienen tytön ristiäisiin. Hymy

1270755070_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Täytteet molemmissa samat, pinnasta toivottiin vaaleanpunaista.

1270755494_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja;

1/2 pakettia Digestive keksejä

75 g Hyla voita

 

1. täyte

4 dl Hyla kermaa vaahdotettuna

1 1/2 dl sokeria

3 tl vaniilliinisokeria

1 Violan maustamaton tuorejuusto

kolmen (pienen) limen puristettu mehu

1 levy Pandan valkosuklaata rouhittuna

5 liivatelehteä

 

2. täyte

4 dl Hyla kermaa

2 dl sokeria

3 tl vaniilliinisokeria

1 rasia Mascarpone tuorejuustoa

vajaa litra mansikoita

1 dl mansikkahilloa

6 liivatelehteä

Murustele keksit ja lisää niihin sulatettu rasva. Sekoita ja laita tasaisesti vuuan pohjalle. Vatkaa 1. täytteen kerma sokerien kanssa. Lisää joukkoon tuorejuusto, limen mehu, suklaa ja liotetut ja pienessä määrässä kiehuvaa vettä sulatetut liivatteet. Kaada pohjalle, nosta jääkaappiin vähintään neljäksi tunniksi hyytymään.

Vatkaa 2. täytteen kerma vaahdoksi kera sokerien, lisää Mascarpone, mansikat, hillo ja liotetut pienessä määrässä kiehuvaa vettä sulatetut liivatteet. Nosta jääkaappiin hyytymään.

Onnittelut  Aada Victorialle kauniista nimestä! Hymy