Pientä viivettä nyt näissä päivityksissä... nämä hyydytetyt kakut menivät jo jonkin aikaa sitten pienen tytön ristiäisiin.
Täytteet molemmissa samat, pinnasta toivottiin vaaleanpunaista.
Pohja;
1/2 pakettia Digestive keksejä
75 g Hyla voita
1. täyte
4 dl Hyla kermaa vaahdotettuna
1 1/2 dl sokeria
3 tl vaniilliinisokeria
1 Violan maustamaton tuorejuusto
kolmen (pienen) limen puristettu mehu
1 levy Pandan valkosuklaata rouhittuna
5 liivatelehteä
2. täyte
4 dl Hyla kermaa
2 dl sokeria
3 tl vaniilliinisokeria
1 rasia Mascarpone tuorejuustoa
vajaa litra mansikoita
1 dl mansikkahilloa
6 liivatelehteä
Murustele keksit ja lisää niihin sulatettu rasva. Sekoita ja laita tasaisesti vuuan pohjalle. Vatkaa 1. täytteen kerma sokerien kanssa. Lisää joukkoon tuorejuusto, limen mehu, suklaa ja liotetut ja pienessä määrässä kiehuvaa vettä sulatetut liivatteet. Kaada pohjalle, nosta jääkaappiin vähintään neljäksi tunniksi hyytymään.
Vatkaa 2. täytteen kerma vaahdoksi kera sokerien, lisää Mascarpone, mansikat, hillo ja liotetut pienessä määrässä kiehuvaa vettä sulatetut liivatteet. Nosta jääkaappiin hyytymään.
Onnittelut Aada Victorialle kauniista nimestä!
Kommentit