Kevään juttuja, eli kylmäsavulohivoikkaria rippijuhliin.
Mielestäni lohikakkuja on jotenkain aina vaikeampi koristella kuin lihakakkuja, tässä isoimmalla ruusunlehtimuotilla tuorekurkusta leikattuja lehtiä.
Onnittelut vielä Markukselle!
lauantai, 28. heinäkuu 2012
Kevään juttuja, eli kylmäsavulohivoikkaria rippijuhliin.
Mielestäni lohikakkuja on jotenkain aina vaikeampi koristella kuin lihakakkuja, tässä isoimmalla ruusunlehtimuotilla tuorekurkusta leikattuja lehtiä.
Onnittelut vielä Markukselle!
Nelikymppinen viiden lapsen äiti Pohjanmaalta leipoo kaikenlaisia makeita leivonnaisia ja joskus suolaisiakin.
[email protected]
A
B
C
E
F
G
H
Hattulan pappilan apupapin papupata
I
J
K
Kiireen keskellä leivontaa ja kokkausta
L
Leipuri-Kondiittorin opintiellä
M
Makunautintoja Mimmin keittiöstä
Merjan leivonta ja askartelusivut
Mmmakiaa uusi
N
Nyytin herkkuja ja pikku-Myyn puuhia
O
P
R
S
T
V
W
Z
Zorron taivaallinen ruokablogi
Y
Ä
Ö
Kommentit