1355259.jpg

Mansikkamäen Ebe oli tehnyt todella kauniita kaksivärisiä ruusuja joiden ohjetta piti tietenkin testata..  =)    Eli kaulitsin keltaista ja oranssia marsipaania levyksi päällekkäin ja otin siitä isolla tyllalla terälehtiä. Tuli ihanan pieniä ruusuja ja niitä tehdessäni huomasin että sopivat kivasti liljanaulaan kuivumaan..

1355269.jpg 

Laita foliota muottiin ja paina vastakappaleella tiiviiksi.

1355271.jpg

"Kuppi" folioituna.

1355273.jpg

Valmis ruusu kuivumaan.  (huono kuva  =/ )

1355274.jpg

Irrota folio varovasti naulasta, pysyy nyt ihan itsekseen pystyssä eikä ruusu lötsähdä niin helposti kun saa reunoilta hieman tukea.

Ihanaa naistenpäivää kaikille naisille!   =)

Edittiä 9.3. 08  Ukkokulta yllätti sitten naistenpäivän (?!) kunniaksi ja osti tämän!  =))) Meillähän tuo keskimmäinen tipautti kameran tässä jo jokin aika sitten ja sen korjaus olisi tullut maksamaan yli 200e..  =///  Miniäkokelaan kameralla  (ja sitten pojan sellaisella joka on vuodelta kivi ja kanki) tässä on nyt oltu ja todella kivaa kun on taas oma! Ainut huono juttu ko. kamerassa on ettei suomenkielistä käyttöohjetta ollut ollenkaan,.. eikä tämän jälkeen kehtaa kyllä huonoja kuvia tänne laittaa ollenkaan, vika kun tämän jälkeen on vain kuvaajassa!!!  ;)