Elikkä uutuussuklaata on testattu! ;)

1250506233_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja;

1/2 pakettia Digestivekeksejä

75 g sulatettua rasvaa

Murskaa keksit ja sekoita rasva joukkoon, laita seos vuuan pohjalle tasaiseksi kerrokseksi.

Täyte;

1/2 litraa Hylakermaa

1 rasia Mascarpone tuorejuustoa

1 1/2 dl sokeria

1 rkl vanilliinisokeria

1 levy Fazerin vadelmasuklaata rouhittuna

4 liivatelehteä

Laita liivatteet likoamaan noin 10-15 minuutiksi kylmään veteen. Vatkaa silläaikaa kerma  sokerien kanssa vaahdoksi ja lisää Mascarpone. Rouhi suklaa. Kiehauta tilkka vettä ja lisää siihen liivatteet. Sekoita huolellisesti ja kaada pohjan päälle. Anna hyytyä vähintään neljä tuntia jääkaapissa.

Pinta;

reilu 2 litraa tuoreita vadelmia

1 dl sokeria

4 liivatelehteä

Keitä hetken aikaa reilua kolmea desiä vadelmia noin neljässä desissä vettä johon on lisätty sokeri.  Siivilöi mehu. Keitä tilkka vettä ja lisää siihen liotetut liivatteet. Sekoita mehun joukkoon. Koristele kakku vadelmilla ja laita mehu kiilteeksi esim. lusikkaa apuna käyttäen. Anna hyytyä yön yli jääkaapissa. Koristele haluamallasi tavalla.

1250506265_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Meillä aloitti kuopuskin tänään koulutiensä.. jännittävä ja kiva päivä oli ollut, äiti sai  uudenuutukaisen Aapisenkin jo päällystää! =))