Sain Meiralta ( nettisivujen osoite www.meira.fi ) postia jossa tiedusteltiin olisinko halukas tutustumaan yhtiön tuotteisiin. Sähköpostissa kyseltiin haluaisiko leivontaan vai ruuanlaittoon liittyvän tuotenäytteen, valitsin sitten yllätys yllätys leivontaan liittyvän! Silmänisku

Melko tuttujahan Meiran tuotteet ovat kun pääsääntöisesti niitä tulee käytettyä mutta aina on mukava tutustua uutuuksiin.

1258636457_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paketissa oli koristesydämiä, lakritsihippuja, suklaapapuja ja aivan ihania koristejäähileitä joita en ole kokeillutkaan ennen.

Pian herkutellaan glögillä, pipareilla ja muilla joulunajan suosikeilla. Suomen suurin maustetalo Meira tuo vuoden tauon jälkeen kauppoihin joulun kestosuosikit: glögi- ja piparkakkumausteet, konjakkisinapin (nam) sekä manteli-rusinasekoituksen.

1258636514_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vaikka joulu onkin perinneruokien aikaa, kannattaa joulupöytää piristää uusilla makuelämyksillä. Meira toi syksyllä markkinoille uudet monikäyttöiset perunakuorrutteet, joilla loihtii helposti rapean ja maukkaan kuorrutteen joulun laatikoille.

Perunan ja laatikoiden lisäksi kuorrute soveltuu erinomaisesti myös lihan, kalan tai kanan panerointiin. Makuvaihtoehtoja on viisi: Tulinen paprika, Valkosipulinen, Intialainen, Meksikolainen ja Yrttinen.

Kannattaa tutustua myös Meiran maustematkoihin osoitteessa www.maustematkat.fi  josta löytyy paljon vinkkejä ja reseptejä!

Lämpimät kiitokset tuotenäytteistä!