Autoin erästä tuttua hääkakkujen teossa. Hymy

Sain pyynnön auttaa oikeastaan vasta keskiviikkona ja torstaina tulivat valmiiksi täytetyt pohjat pakkaseen. Eipä paljon ehtinyt hermoilla, mikä oli toisaalta ihan hyväkin. Silmänisku Vaikka siis hääkakkuja on aina ihana tehdä, jonkinasteista ressiä ne ainakin minulla aiheuttavat..

Pohjat olivat gluteenittomia ja täytteenä lakkahilloa ja kermavaahtoa. Minulle jäi siis vain kinuskin keitto kakkujen pinnalle ja kerman pursotus. Näissä oli täysin laktoositon kerma, jota pursottelin ensimmäistä kertaa. Mielestäni käyttäytyi ihan samalla tavalla kuin vähälaktoosinenkin.

Olisiko jollakulla vinkkiä siitä, miten tuon päällipursotuksen lopetuskohdan saisi siistiksi??  Jää aina jotenkin tönköksi..

Valitettavasti olen ollut todella todella laiska kommentoimaan kenellekkään mitään. Huomasin tuossa, että parit arvonnatkin olivat menneet aivan sivu suun..   Kiertelen kyllä edelleen blogeissa, yleensä myöhään iltaisin ja tuntuu, ettei kommentteja enää jaksa näpytellä.. Noh, jahka se taas tästä! Nolostunut