Tarkoitus on kyllä ollut lisätä tänne postauksia sitä mukaan, kun jotain oon tehenny, mutta kun tuntuu, ettei aika riitä kaikkeen... Nyt purin kamerasta kuvia, joten lisään uusimmat kakut! Jotakin olen saanut lisättyä tänne, mutta sieltäkin puuttuvat vielä ainakin yhdet hääkakut. .


 Elikkä sain kunniatehtävän, itse itseäni kaupattuani  wink, tehdä kummipojan yo-juhliin kakut. 

Toivottiin yhtä lakkikakkua. Pohjana kuuden munan vaalea pohja, täytteenä kummilapsen äidin omatekoista lakkahilloa ja valkosuklaamoussea. Pinnalla marsipaani. 
Uskotko telepatiaan? No hauska sattuma oli ainakin ruusun värissä kyseessä. Vahingossa lisäilin aivan liikaa mustaa pastaväriä punaiseen massaan, kun olisin halunut oikein tummanpunaista massaa saada aikaiseksi. Mitään toiveita kun ei oltu esitetty, niin ajattelin, että menköön sitten lilana...  No, kummilapsen paita ja kravatti olivat lilansävyisiä, samoin kuin juhlapöydän somisteet. smiley
Lisäksi tein kolme tällaista kahdeksan munan pohjalla olevaa kinuskikakkua. Täytteet samat kuin lakkikakussakin. Koristelussa oli toiveena "less is more" eli vähemmän on enemmän. Tein vielä pienen gluteenittoman neljän munan kakun, mutta siitä en muistanut kuvaa ottaa.. samantapainen kuitenkin kuin tämä kinuskikakku. 


"Tämä päivä on elämän kevät, 
se on voimaa nuoruuden.
Tänä päivänä hymyilevät
eilinen ja huominen.

Tämä päivä on taistelun tulos,
ovi auki on elämään.
Tänään aika on lähteä ulos,
ja kokeilla siipiään.

Tänä päivänä kaikki on uutta, 
mutta huomenna historiaa.
Tämän päivän mahdollisuutta
takaisin et koskaan saa.

Minne kuljetkin maailman kyliin
etsi totta ja kestävää.
Etsi polkusi Jumalan syliin
-ja olet keskellä elämää-.

Hyvää matkaa, hyvää matkaa.
Työtä tee ja uutta luo.
Ja kun löydät vettä elävää,
-ota maljasi ja juo-."

Pekka Simojoki
heartOnnea Teppo vielä tätäkin kautta! heart