Jaanuska Kellosta Kiinaan blogista haastoi minut meemiin, jossa pitää kertoa 8 asiaa elämästään, jotka tekevät tyytyväiseksi tai onnelliseksi!  Ja tähän ei saanut laittaa perhettään mukaan, eli helppo juttu olisi ollut luetella ukko ja lapset =)

- Eilen sain ukolta (sainpas ujutettua mukaan) puolen tunnin niskahieronnan joka sai kaikki krampit aukenemaan, olo on nyt upea!

-Keskiviikkona olin hammaslääkärissä ja kaikki tutut tietävät kuinka PALJON pelkään ja jännitän sinne menemistä! Minulta poistettiin muutama(!) vuosi sitten viisaudenhammas ja kokemus oli niin kamala että tuli sitten vähän taukoa käynneissä ;) Viimein oli sitten pakko mennä, pari paikkaa irronnut ja maitohampaassa ammottava reikä. Ja kaiken huipuksi 2 juurihoitoa!  Kolmisen kertaa kun vielä käyn niin pitäisi purukaluston olla taas kunnossa ja hammaskorun olen varannut sitten viimeiselle kerralle PALKINNOKSI itselleni. Eli pian ohi on!  Terkkuja ihanalle Ulla-hammasläkärille  =)

-Kolmas asia joka tekee minut todella onnelliseksi on pitkään ja hartaasti odotettu siskontyttö! Kuva löytyy tuolta alempaaa jos haluat ihastella pientä prinsessaa  =)

-Meillä päin vietetään Venetsialaisia elikkä huvilakauden päättäjäisiä joten huomenna mennään varmaankin vanhempieni mökille saunomaan.  Puukiukaan löylyjä ei kyllä voita mikään!

-Nuorempi siskoistani ilmoitti muutama viikko sitten että häitä tanssitaan sitten elokuussa 2009. Häissähän on aina mukavaa! Hmm.. pääseeköhän tuo kummilapsi morsiusneidoksi?

-Meillä on syyskuussa kahden kummilapsen synttärit =)  Yhteensähän noita kummilapsia on 8 joiden kaikkien vanhemmille olen kiitollinen siitä että ovat meitä kummeiksi pyytäneet =))))

-Täältä netistä on löytynyt todella paljon kivoja blogeja joita on aivan PAKKO käydä päivittäin katsomassa  =)

-Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä tämä!

847980.jpg

Haastan mukaan Haikkiksen, Minz:in Hiirose emännän ajatuksista, Nasuttajan, Juhlattaren, Kirsin, Tianin, Leipuri Hiivatin ja Eben  =)  Ja tokihan tämän saa muutkin mukaansa ottaa..