Juu, raejuustoa on taas syöty! ;) Valiolla oli kampanja (taitaa olla voimassa edelleen) jossa keräämällä raejuuston suojakansia sai essun ja pienen leivontaohjelehtisen. Siitä löysin kivan tuntuisen ohjeen jossa tummempaan taikinaan lisätään Marianne Crushia. Kokeillahan piti!  =)

1304222.jpg

Mariannen tiikerikakku

200 g voita

2 1/2 dl sokeria

3 munaa

1/2 prk  kermaviiliä

4 dl vehnäjauhoja

2 tl vaniljasokeria

1 tl leivinjauhetta

2 rkl kaakaojauhetta

1 dl Marianne crush rouhetta

Voitele ja korppujauhota 1,8 litran rengasvuoka. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen. Lisää vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri seoksena vuoroin kermaviilin kanssa. Sekoita tasaiseksi. Ota taikinasta puolet erilleen toiseen kulhoon. Sekoita siihen kaakaojauhe sihdin läpi ja Mariannecrush. Lusikoi puolet vaaleasta taikinasta vuoan pohjalle. Lisää tumma taikina. Lisää loput vaaleasta taikinasta. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Valion ohjeessa oli että kermaviilin voi korvata desillä ruokakermaa, joten käytin sitä. Pieni pala oli pakko maistaa ennenkuin kakku meni pakkaseen vierasvaraksi, kivasti maistui Marianne!  =)