1848287.jpg

Vilijaana ja moni muukin on nyt viikonloppuna kutsunut keittiöönsä.. joten tervetuloa sitten minunkin kyökkiini..  ;)

Mitään kaappeja sisältöineen en alkanut kuvaamaan joten saatte vain tällaisen "pintapuolisen" katsauksen.

Tässä ensimmäisessä kuvassa on siis näkymä kun tullaan eteisestä, meidän kyökki on niinsanottu läpikulkukeittiö.. oviaukot on molemmilla puolilla. Toiseksi nuorimman lukujärjestys ja koulutiedote ovat äidille muistukseksi esillä.. Hieman näkyy tietokonehuonekkin takana..

1848261.jpg

Rehellisyyden nimissä on sanottava että tuo taso ei ole aina noin siisti, yleensä siinä on muutama lautanen kakkukupujen alla kuivattamassa marsipaanijuttuja. Tuttua varmaankin useammallekkin?! ;) Alakaapeissa kaikki pienkoneet, muovikipot ja kakkuvuuat.

1848282.jpg

Pöytä on jo pian parikymppinen, mies on sen jo kerran hionut ja lakannut. Tuolit on hieman uudemmat ja olen niin ylpeä niistä kun päällystin ne keväällä uudelleen ihan itse! Kangas nyt ei kovin mieluinen ollut mutta saatiin se kaupan päälle aikoinaan tuolien oston yhteydessä niin käytettävähän se oli.. Ikkunan takana on ulko-ovi.

1848298.jpg

Keittön tärkein kapine taitaa olla hella. Ja talouspaperi on taas loppunut.. lahjaksi saatu teline. =)  Mikron yläpuolella on maustekaappi ja alapuolella vetolaatikossa kattilat.

1848301.jpg

Tässä kuva toiselta sivulta, oikealle jää eteinen ja olohuone. Kahvinkeittimen yläpuolella kaksi kaappia kuiva-aineille.