Naapurin Piia-Mariekin kirjoitti tänä keväänä ylioppilaaksi ja toivoi tämäntapaista kakkua juhliinsa. =)

1276983903_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koska minulla ei suklaamassaa ollut niin paljoa että sillä olisi koko kakun saanut päällystettyä, niin ehdotin ganachea reunoille.

8 munan kaakaopohja ja täytteeksi tein persikkamoussen.

Persikkamousse:

1 iso ja 1 pieni purkki persikanpuolikkaita

3 dl kermaa

1 purkki maitorahkaa

1 rasia tuorejuustoa

2 dl sokeria

3 tl vaniljasokeria

7 liivatelehteä

Noin puolet persikoista soseutin sauvasekoittimella ja loput kuutioin melko pieniksi palasiksi.

1277557149_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ruusu ja kakun päällinen suklaamassaa, sen alle sipaisin ohuen kerroksen kermavaahtoa. Reunat ja päällikoukerot suklaaganachea.

Ganache:

800 g Pandan tummaa suklaata

4 dl kermaa

nokare voita

Sulata suklaa kermassa erittäin miedolla lämmöllä. Kerma ei saa missään tapauksessa päästä kiehumaan. Lisää nokare voita tuomaan kiiltoa ja jäähdytä hyvin. Vatkaa kuohkeaksi.